OM OSS

Om ny lov for gårdssalg av produkter inntil 22%:

- Mange produsenter har etterspurt dette, og vi håper lovendringen kan bidra til at gode norske tradisjoner utvikles videre.

Jon Georg Dale, Landbruksminister

Drinks of Norway er en samlende merkevare for norske produsenter av sider og brennevin fra utvalgte gårder og produksjonssteder i Norge. Alle produktene er laget på norske, lokalproduserte råvarer, som er dyrket på godt gammeldags vis: Med kjærlighet, fagkunnskap og en god porsjon tålmodighet.

 

De tekniske produksjonsprosessene er avgjørende for et godt resultat, men like viktig er lidenskapen for stadig å utvikle tradisjonsrike produkter til å bli det beste av det Norge kan by på. Produktene våre selges på Vinmonopolet, i restaurantmarkedet og fra gårdene. Alle Drinks of Norway-produsentene er VBF-medlemmer. Les mer om VBF her.

 

Om VBF

Vin- og brennevinleverandørenes forening (VBF) er en interesseorganisasjon for norske vin- og brennevinsimportører og -produsenter. Foreningens formål er å arbeide for gode rammebetingelser for import og produksjon av vin og brennevin. VBF støtter den norske vinmonopolordningen og vil at vin og brennevin – norsk eller utenlandskprodusert – skal nytes i ansvarlige former. VBFs medlemmer består av representanter for all verdens ledende vin- og brennevinsprodusenter. Våre medlemmer leverer omtrent 80 % av det som nytes lovlig i Norge (salget gjennom Vinmonopolet og horeca). Les mer om VBF her.

Om Norges Bondelag

VBF og Norges Bondelag samarbeider om å fremme god norskprodusert sider og brennevin, og norske epler er en sentral og unik råvare. Norges Bondelag arbeider for å bedre vilkårene for landbruket og synliggjøre landbrukets betydning for samfunnet. Bondelaget er partipolitisk uavhengig og den ledende organisasjonen for næringspolitikk og service i landbruket. Les mer om Bondelaget her.

Om Hanen

HANEN er næringsorganisasjonen for lokale mat- og drikkeprodusenter i Norge. HANEN organiserer mange opplevelsesaktører innen gårdsturisme og særegne overnattings- og serveringsbedrifter. Organisasjon har 450 medlemsbedrifter. Mer om HANEN.

© 2020 - Drinks of Norway - Bruk gjerne bilder og tekst, men oppgi kilde: www.drinksofnorway.no